Smartcue op jouw school?

Hoe kan mijn school meedoen met SmartCue?

Meedoen met SmartCue is heel eenvoudig. Klik hieronder op de knop 'Doe mee met SmartCue!' en je wordt naar de contactpagina geleid. Hier kun je de gegevens van jouw school opgeven en dan krijg je binnen enkele dagen vrijblijvend bericht van de SmartCue Commissie. Hieronder staat uitgelegd wat jouw school ontvangt als je meedoet met SmartCue. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: smartcue@knbb.nl.

 

Tarieven SmartCue

Het standaard SmartCue-pakket kost 850 euro. Voor die prijs ontvangt een school het SmartCue-pakket (zie hieronder) ter waarde van 1500 euro. Dit pakket wordt gratis gebruiksklaar op school bezorgd.

 

Het uitgebreide SmartCue-pakket kost 1100 euro. Voor die prijs ontvangt een school het SmartCue-pakket ter waarde van 1500 euro, inclusief een Masterclass SmartCue ter waarde van 375 euro op het bondsbureau van de KNBB voor maximaal 5 docenten.

 

Het is mogelijk om als school extra tafels te bestellen. Deze kunnen tegen een prijs van 500 euro per tafel worden besteld.

 

Inhoud SmartCue-pakket

In het SmartCue-pakket zitten natuurlijk de wiskundeopgaven. Het lesmateriaal bestaat nu uit 50 pagina’s aan gebruiksklare wiskundeopgaven die aansluiten op de brugklas mavo-havo en nog eens 50 pagina’s voor de brugklas havo-vwo. 

Daarnaast ontvangt elke school een nieuwe SmartCue-tafel, inclusief toebehoren. Onder deze toebehoren vallen de keuen, een ballenset voor Poolbiljart, een ballenset voor Snooker, krijtjes en een driehoek.

Ten slotte ontvangt elke school twee gratis lessen pool en snooker, die gegeven worden op school door een van onze SmartCue-trainers. Een volledige offerte met overzicht van de prijzen en afbeeldingen vindt u aan de rechterzijde op deze pagina of klik hier.

 

 

Nog meer SmartCue in de wiskundeles?

Voor docenten die nog meer uit SmartCue willen halen, biedt de KNBB een aantal keer per jaar een SmartCue-studiedag ofwel 'Masterclass' aan. Op deze Masterclass kunnen docenten extra handvatten krijgen om SmartCue nog meer in de wiskundeles te integreren. Deze Masterclass is niet inbegrepen in het SmartCue-pakket. Zie voor alle informatie over de studiedagen hier.

 

Voor vragen over het SmartCue-pakket of andere zaken, kunt u contact opnemen met smartcue@knbb.nl.