SmartCue MasterClass

Voor wiskundedocenten die geïnteresseerd zijn in SmartCue of reeds van SmartCue gebruikmaken op school, organiseren wij per schooljaar drie maal een Masterclass SmartCue. Deze dag is bedoeld om docenten meer handvatten en ondersteuning te bieden, waarmee zij het SmartCue lesmateriaal nog intensiever kunnen betrekken in hun wiskundelessen. Dit wordt gedaan met behulp van workshops. Wiskundedocent, poolbiljarter en tevens ontwikkelaar van het lesmateriaal Erik van Haren geeft deze workshops.

Algemene informatie 

Datum:    Kijk op onze agenda wat de eerstvolgende mogelijkheden zijn, of neem hiervoor contact met ons op.

Tijd:         Aanvang 10:00 uur, einde uiterlijk 15:00 uur. Tussen de middag (12:30-13:15 uur) is er een verzorgde lunch. 

Locatie:    Bondsbureau KNBB, Archimedesbaan 7, Nieuwegein.

 

Kosten:     €75,- per deelnemer, inclusief lunch.  

 

Programma

Het programma op de Masterclass bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Introductie SmartCue (door de SmartCue Commissie KNBB). 
  • Workshop "SmartCue gebruiken in de wiskundeles" (door Erik van Haren). 
  • Hoe kun je aantrekkelijke wiskunde brengen door poolbiljarten/snooker eraan te verbinden? 
  • Pauze, met verzorgde lunch. 
  • Workshop "Wiskunde toepassen aan de Smartpooltafel" (door Erik van Haren). 
  • Hoe breng je de theorie uit het SmartCue-lessenpakket in praktijk? 

Alle deelnemers ontvangen een leuk aandenken. Ook ontvangt elke deelnemer aan het einde van de dag een SmartCue-nascholingscertificaat, gevalideerd door het lerarenportfolio voor 4 RU.

 Covid-19

Wij hopen en gaan ervan uit dat de studiedagen doorgang kunnen vinden. Indien er wijzigingen in onze planning plaatsvinden vanwege veranderende Coronamaatregelen, zullen wij de scholen hierover informeren en ook onze website updaten. Het spreekt voor zich dat wij ons bij het geven van de workshops aan de maatregelen houden die op dat moment gelden en uiteraard verzoeken wij de bijwoners van de studiedag om hetzelfde te doen. 

 

Wilt u deelnemen?  

Op deze site publiceren wij ook volgend jaar de nieuwe datums voor de studiedagen. Als u wilt meedoen aan de SmartCue Studiedag, kunt u ook een e-mail sturen naar smartcue@knbb.nl en dan nemen wij z.s.m. contact met u op om een datum te plannen. 

 

Meer informatie 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de Studiedag, mail of bel ons dan gerust. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.