Smartcue-tafel en toebehoren

Een belangrijk onderdeel van het SmartCue-pakket is natuurlijk de opklapbare en mobiele tafel. Deze tafel is onderdeel van het SmartCue-pakket en wordt gratis op jouw school bezorgd en daar gemonteerd.

Hieronder hebben wij een afbeelding toegevoegd, die een impressie geeft van het te ontvangen materiaal. Op de afbeelding is niet alles afgebeeld wat je ontvangt. Daarvoor hebben wij onder de afbeelding een lijst opgenomen met de volledige opsomming die je - naast het lesmateriaal, de Masterclass en de begeleiding door SmartCue-trainers - als school ontvangt, wanneer je meedoet met SmartCue.


Hieronder staat een lijst met alle spullen die je - naast het lesmateriaal, de Masterclass en de begeleiding door SmartCue-trainers - als school ontvangt, wanneer je meedoet met SmartCue:

  • De tafel (zie hieronder voor meer informatie);
  • Een set poolballen en een set snookerballen (zie hieronder voor meer informatie);
  • Een driehoek om de ballen op de tafel te positioneren;
  • Twee keus;
  • Een rest. Dit is een verlengstuk voor de keu. Een hulpmiddel om shots te spelen waar je zonder verlengstuk niet bij kunt;
  • Vier krijtjes (voor de keus);
  • Een scorebord;
  • Snooker en Pool Aiming Tool (elke school ontvangt ca. 25 SPAT's, zie hieronder voor meer informatie).

 Meer informatie over de tafel, de ballen en de SPAT's:

- De tafel die je ontvangt is een opklapbare 6ft. pooltafel. De afmetingen van de tafel zijn ca. 2x1 meter. Het is mogelijk om als school via de KNBB extra tafels te bestellen. Deze kunnen tegen een prijs van 750 euro per tafel (excl. BTW) worden besteld (incl. montage en bezorging). Neem daarvoor contact op met smartcue@knbb.nl.

- Elke school ontvangt twee ballensets, van officieel snookerformaat (52,4 mm diameter). De snookerballen worden bij de tafel geleverd. De poolballen zijn van het merk Aramtih, dat met 85% van de verkoop alle biljartballen ter wereld marktleider is op dat gebied.

 - De SPAT (Snooker en Pool Aiming Tool) is speciaal ontwikkeld voor SmartCue. Het is een simpel plastic hulpmiddeltje (in de vorm van een blaadje) dat je onder de 'object ball' kunt schuiven, om zo de potting angle te bepalen. Hieronder zie je een afbeelding uit het lesmateriaal, waarop weergegeven wordt hoe dat werkt (de gekleurde cirkel is een versimpelde weergave van de plastic SPAT's die je ontvangt):