SmartCue MasterClass

Als KNBB geven wij deelnemende scholen graag een goede voorbereiding voordat zij met SmartCue aan de slag gaan.

Daarom organiseren wij regelmatig een SmartCue Masterclass. Deze dag is een vast onderdeel van het SmartCue-pakket, maar kan ook geboekt worden door docenten die dit pakket nog niet hebben gekocht. In dat geval rekenen wij 75 euro per deelnemende docent (minimaal 4 docenten).

 

Tijdens de Masterclass geven wij de handvatten en ondersteuning waarmee je het SmartCue lesmateriaal in de wiskundeles leert te  betrekken. Dit wordt gedaan met behulp van workshops, die gegeven worden door de ontwikkelaar van het SmartPool-lesmateriaal: Erik van HarenErik is zelf ook wiskundedocent aan het Elzendaal College in Boxmeer. Daarnaast is hij fanatiek poolspeler. De workshops bestaan uit een deel theorie in de ochtend, waarna je in de middag zelf de geleerde theorie in de praktijk brengt aan een echte pooltafel! Doorgaans wordt deze dag door docenten als een leerzaam en zeer leuk 'bedrijfsuitje' ervaren. 

 

Scroll naar beneden voor alle praktische informatie over de SmartCue Masterclass.

Algemene informatie 

Datum:    Kijk op onze agenda wat de eerstvolgende mogelijkheden zijn, of neem hiervoor contact met ons op.

Tijd:         Aanvang 10:00 uur, einde uiterlijk 15:00 uur. Tussen de middag (12:30-13:15 uur) is er een verzorgde lunch. 

Locatie:    Bondsbureau KNBB, Archimedesbaan 7, Nieuwegein.

 

Kosten

Voor scholen die het SmartCue-pakket hebben aangeschaft, zijn aan de Masterclass geen extra kosten verbonden. Voor scholen die via de Masterclass kennis willen maken met SmartCue, rekenen wij €75,- per deelnemende docent (lunch inbegrepen), met een minimum van 4 docenten.  

 

Programma

Het programma op de Masterclass bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Introductie SmartCue (door de SmartCue Commissie KNBB). 
  • Workshop "SmartCue gebruiken in de wiskundeles" (door Erik van Haren). 
  • Hoe kun je aantrekkelijke wiskunde brengen door poolbiljarten en snooker eraan te verbinden? 
  • Pauze, met verzorgde lunch. 
  • Workshop "Wiskunde toepassen aan de Smartpooltafel" (door Erik van Haren). 
  • Hoe breng je de theorie uit het SmartCue-lessenpakket in praktijk? 

Alle deelnemers ontvangen een leuk aandenken. Ook ontvangt elke deelnemer aan het einde van de dag een SmartCue-nascholingscertificaat, gevalideerd door het lerarenportfolio voor 4 RU.

 

Wilt u deelnemen?  

Op deze site publiceren wij ook volgend jaar de nieuwe datums voor de studiedagen. Als u wilt meedoen aan de SmartCue Studiedag, kunt u ook een e-mail sturen naar smartcue@knbb.nl en dan nemen wij z.s.m. contact met u op om een datum te plannen. 

 

Meer informatie 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de Studiedag, mail of bel ons dan gerust. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.